Xbrane Biopharma certifierade av Great Place to Work®

Bolagsinformation

IR

Nyheter

Övrig bolagsinformation

Svenska

Baserat på resultaten från en företagsomfattande medarbetarundersökning har Xbrane Biopharma officiellt blivit certifierade som ett Great Place to Work® av institutet Great Place to Work®

Solna, Sverige 2 juli, 2021. Xbrane Biopharma (“Xbrane”), som jobbar med utveckling av biosimilarer med målet att fler patienter världen över ska kunna få tillgång till biologiska läkemedel, meddelar idag att det oberoende institutet Great Place to Work®, en global aktör som jobbar med arbetsplatskulturer och ledarskap, har certifierat företaget som ett Great Place to Work®. Certifieringen baseras på resultatet från en anonym undersökning där Xbranes medarbetare svarade på en enkät, Trust Index™, som utvärderar de tre perspektiven; ledarskap, stolthet och laganda.

“Vi är mycket nöjda med att Xbrane har certifierats som ett Great Place to Work®. Vi strävar efter att bli en syftesdriven organisation med starka värderingar, vilket jag tycker återspeglas i vårt höga Trust Index™. Detta är en viktig grund för företagets framtida framgång och för att uppfylla vårt mål – att bli den mest attraktiva arbetsgivaren inom vårt område”, säger Martin Åmark, VD.

95 procent av Xbranes medarbetare deltog i undersökningen Great Place to Work®. Företagets kultur bygger på hörnstenar som; “Make it happen”, “Beat yesterday”, “Impossible is nothing” och “We win as one”.

Om Great Place to Work® 
Great Place to Work® är en global aktör inom arbetsplatskulturer. Sedan 1992 har de kartlagt mer är 100 miljoner anställda runt om i världen och använt insikterna till att definiera vad som gör en bra arbetsplats. Deras referensdata används för att identifiera och certifiera arbetsplatser som Great Place to Work® och Best Workplaces™ i mer än 60 länder, inklusive 100 Best Companies to Work For® och World’s Best list, som årligen publiceras i tidskriften Fortune. Allt de gör är drivet av deras mission att bygga en bättre värld genom att hjälpa organisationer att bli ett Great Place to Work For All™. För mer information, besök www.greatplacetowork.com.