Xbrane Biopharma AB: Xbrane deltar på Carnegie Nordic HealthCare Day i New York, 5 december

IR

Nyheter

Svenska

Pressmeddelande
2017-09-21

Xbrane har nöjet att meddela att bolaget kommer delta på Carnegie Nordic Healthcare Day i New York i samarbete med Trout Group, 5 december. Eventet riktar sig till institutionella investerare och kommer att hållas på Davis Polk & Wardwell.

Konferensen arrangeras av Carnegie Investment Bank, nordens marknadsledande aktör, och Trout Group, ledande IR- och strategirådgivare inom life science. Xbrane är ett av mer än 20 bolag som kommer presentera och hålla 1 x 1 möten. För anmälan för institutioner vänligen kontakta events@carnegie.se.

Länk till event: https://ebrdg.com/investor.php/c/carnegienordichealthcareday

Om Xbrane
Xbrane Biopharma är ett bioteknikbolag i kommersiell fas som utvecklar och tillverkar biosimilarer och långtidsverkande injektionsläkemedel. Xbrane har världsledande kompetens inom utveckling av långtidsverkande injektionsläkemedel och en patenterad proteinproduktionsplattform för utveckling av biosimilarer. Xbranes huvudkontor ligger i Solna utanför Stockholm och företaget har forskning- och utvecklingsanläggningar i Sverige och Italien. Xbrane är noterat på Nasdaq First North sedan den 3 februari 2016 under kortnamnet XBRANE och Avanza Bank AB är Xbranes Certified Adviser. För mer information besök gärnawww.xbrane.com.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Martin Åmark, VD
M: +46 (0) 763-093 777
E: martin.amark@xbrane.com

Susanna Helgesen, CFO/IR
M: +46 (0) 708-278 636
E: susanna.helgesen@xbrane.com

Xbrane deltar på Carnegie Nordic HealthCare Day i New York, 5 December


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Xbrane Biopharma AB via Globenewswire