Xbrane bjuder in till ett webbseminarium om det nyligen ingångna samarbetsavtalet med STADA

Pressmeddelande
2018-07-16

Xbrane Biopharma AB ("Xbrane") bjuder in investerare, analytiker och media till ett webbseminarium där det nyligen presenterade samarbetsavtalet med STADA Arzneimittel AG ("STADA") för Xlucane kommer att diskuteras.

I ett pressmeddelande daterat den 12 juli 2018 informerade Xbrane om att ett samarbetsavtal med STADA hade ingåtts för Xlucane, en Lucentis® (ranibizumab) biosimilar. Xbrane bjuder nu in investerare, analytiker och media att delta i ett webbseminarium där Xbranes VD, Martin Åmark, diskuterar avtalet och hur det påverkar utvecklingen av Xlucane. Det kommer att vara möjligt att posta frågor under webbseminariet eller skicka dem via e-post (se kontaktuppgifter nedan) i förväg. Presentationen kommer därefter att finnas tillgänglig på Xbranes hemsida, www.xbrane.com.

Presenterare
Martin Åmark, CEO, Xbrane Biopharma

Datum och tid
Tisdag 17 juli 2018, 10.00 CET

Webinar länk
https://edge.media-server.com/m6/p/zhsmc5zf

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Xbrane Biopharma AB
Martin Åmark, VD
M: +46 (0) 763-093 777
E: martin.amark@xbrane.com

Om Xbrane
Xbrane Biopharma AB är ett bioteknikbolag som utvecklar, tillverkar och producerar biosimilarer. Xbrane har en patenterad proteinproduktionsplattform för utveckling av biosimilarer och världsledande kompetens inom biosimilarer. Xbranes huvudkontor ligger i Solna strax utanför Stockholm och företaget har forsknings- och utvecklingsanläggningar i Sverige och i Italien. Xbrane är noterat på Nasdaq First North sedan den 3 februari 2016 under kortnamnet XBRANE. Avanza Bank AB är Xbranes Certified adviser. För mer information besök gärna www.xbrane.com