Xbrane Biopharma AB bjuder in till bolagspresentation 12 oktober i Stockholm

Pressmeddelande
2017-09-29

Xbrane Biopharma AB bjuder in till bolagspresentation torsdagen den 12 oktober, kl 17.30-20.00 på GT30 Helio (gamla Summit) på Grev Turegatan 30, Stockholm.

Bolaget kommer att presenteras av VD Martin Åmark, Styrelseordförande Saeid Esmaeilzadeh och CFO/IR Susanna Helgesen samt efterföljande Q&A modererat av Anders Wiklund, bolagets kommersiella rådgivare. Presentationen kommer att webbsänds live via Finwire.

Efter presentationen följer mingel med enklare mat och dryck.

Anmälan och uppgift om ev allergier skickas till event@xbrane.com senast 10 oktober. Antalet platser är begränsade.

Om Xbrane
Xbrane Biopharma är ett bioteknikbolag i kommersiell fas som utvecklar och tillverkar biosimilarer och långtidsverkande injektionsläkemedel. Xbrane har världsledande kompetens inom utveckling av långtidsverkande injektionsläkemedel och en patenterad proteinproduktionsplattform för utveckling av biosimilarer. Xbranes huvudkontor ligger i Solna utanför Stockholm och företaget har forskning- och utvecklingsanläggningar i Sverige och Italien. Xbrane är noterat på Nasdaq First North sedan den 3 februari 2016 under kortnamnet XBRANE och Avanza Bank AB är Xbranes Certified Adviser. För mer information besök gärna www.xbrane.com.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Martin Åmark, VD
M: +46 (0) 763-093 777
E: martin.amark@xbrane.com

Susanna Helgesen, CFO/IR
M: +46 (0) 708-278 636
E: susanna.helgesen@xbrane.com