Xbrane Biopharma informerar om GDPR och personuppgiftshantering

Pressmeddelande
2018-05-24

Din integritet är viktig för oss

Xbrane värnar om våra intressenters personliga integritet. För att ge dig en bättre förståelse för hur vi hanterar dina personuppgifter har vi uppdaterat vår integritetspolicy i enlighet det nya EU-direktivet, GDPR (General Data Protection Regulation).

Den nya policyn börjar gälla den 25 maj 2018 och har positiva effekter på din personliga integritet och förändrar hur vi som företag samlar in och behandlar dina personuppgifter. Något vi gör för att vår kommunikation ska vara så relevant som möjligt. Genom att fortsätta använda Xbranes nyhetsbrev godkänner du de nya villkoren.

Xbranes intigritetspolicy finns tillgänglig på bolagets webbsida, läs mer här.

Om Xbrane
Xbrane Biopharma AB är ett bioteknikbolag som utvecklar, tillverkar och producerar biosimilarer. Xbrane har en patenterad proteinproduktionsplattform för utveckling av biosimilarer och världsledande kompetens inom biosimilarer. Xbranes huvudkontor ligger i Solna strax utanför Stockholm och företaget har forsknings- och utvecklingsanläggningar i Sverige och i Italien. Xbrane är noterat på Nasdaq First North sedan den 3 februari 2016 under kortnamnet XBRANE. Avanza Bank AB är Xbranes Certified adviser. För mer information besök gärna www.xbrane.com.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Martin Åmark, VD
M: +46 (0) 763-093 777
E: martin.amark@xbrane.com

Susanna Helgesen, CFO/IR
M: +46 (0) 708-278 636
E: susanna.helgesen@xbrane.com