Xbrane Biopharma presenterar vid Stora Aktiedagen den 28 november i Stockholm

Xbrane Biopharma kommer att presentera vid investerarkonferensen Stora Aktiedagen, arrangerat av Aktiespararna, den 28 november i Stockholm, Sverige.

Företagets presentation kommer att äga rum kl.12:50. Xbrane kommer att representeras av Vd Martin Åmark och operativ chef Siavash Bashiri, som under dagen även finns tillgängliga vid företagets monter på plats.

Eventet kommer att livesändas via denna länk: aktiespararna.se/live

Presentationen kommer att publiceras och finnas tillgänglig på företagets hemsida efter konferensen.

Klicka på länken för mer information och fullständigt program >> http://www.aktiespararna.se/aktiviteter/Evenemang-2016/StoraAktiedagenStockholm/

Om Xbrane
Xbrane Biopharma är ett bioteknikbolag i kommersiell fas som utvecklar och tillverkar biosimilarer och långtidsverkande injektionsläkemedel. Xbrane har världsledande kompetens inom utveckling av långtidsverkande injektionsläkemedel och en patenterad proteinproduktionsplattform för utveckling av biosimilarer. Xbranes huvudkontor ligger i Stockholm och företaget har forskning- och utvecklingsanläggningar i Sverige och Italien. Xbrane är noterat på Nasdaq First North sedan den 3 februari 2016 under kortnamnet XBRANE och Avanza Bank AB är Xbranes certified advisor. För mer information besök gärna www.xbrane.com.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Martin Åmark, VD, Xbrane Biopharma AB
M: +46 (0) 763-093 777
E: martin.amark@xbrane.com